Hlavní obsah

Komedie Střídavka chce obsáhnout všechny emoce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Martin Hofmann má plán. Udržet v chodu jednu rodinu bývá složité, ale mít společný plán hned pro tři rodiny, to už vyžaduje odborný přístup.

Trailer filmu StřídavkaVideo: BontonfilmCZ

 
Článek

V komedii Střídavka režiséra Petra Nikolaeva se s humorem a nadhledem řeší fenomén střídavé péče. Když se totiž ze tří rodin stane jedna velká, dají se očekávat karamboly a zmatky nejen v rodině, ale i ve vztazích.

„Střídavka by měla být zábavná, břitká, chytrá v dialozích, občas dojemná. Na lehkých nohách. Vůbec by pak neměla být blbá,“ věří Martin Hofmann.

Do kin film vstoupí 4. srpna.

Martin Hofmann, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Jiří Vyorálek a Kristína Svarinská v hlavních rolích představují bývalé nebo současné partnery. Musí se společně postarat o všechny děti, které spolu coby minulé nebo nové páry mají, a také o ztřeštěnou babičku jedné z postav v podání Evy Holubové.

Dalším z úkolů pro všechny je pak najít nového chlapa postavě Anny Polívkové, která během partnerského střídání zůstala na ocet.

„Střídavka je komedie, ale chtěli bychom ve filmu obsáhnout různé emoce, neměla by to být jen legrace za každou cenu. Ve své náladě by se film měl podobat třeba Báječným létům pod psa,“ uvedl režisér Petr Nikolaev v narážce na svůj úspěšný film z minulosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám