Hlavní obsah

Kevin Smith napsal pokračování Flákačů, slavné komedie 90. let

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmař Kevin Smith využil pandemii k tomu, že se zavřel doma a konečně dopsal scénář Twilight of the Mallrats. Jde o pokračování filmu Mallrats (Flákači) z roku 1995.

Foto: Gramercy Pictures

Z filmu Flákači

Článek

„Pětadvacet let po původním filmu se Brodie Bruce vrátí ve zbytečném pokračování,“ zavtipkoval Kevin Smith.

Slíbil, že se znovu setkáme s postavami jako Willam, Gwen, Brandy, TS, Trish, Mr. Svenning, LaFours a Mlčenlivý Bob. Scénář je prý praštěný, sentimentální a roztomilý.

V původním filmu hráli Jason Lee, Shannon Dohertyová, Jeremy London nebo Ben Affleck. Šlo o dva kamarády, TS (Jeremy London) a Brodie (Jason Lee), se kterými se rozešly přítelkyně, a tak se bezúčelně poflakují po obchoďáku a dělají různé nesmysly, čímž se roztáčí série bláznivých scének.

Zemřel Harold Reid, zpíval známý hit z Pulp Fiction

Kultura

Nemainstreamový a poměrně originální film původně nebyl považován za zvlášť úspěšný, ale časem se stával stále populárnějším a podle některých je to dnes dokonce „kultovka“.

RECENZE: Českého vojáka zlomili nacisti, ale hlavně peníze

Film

Kevin Smith se v devadesátých letech proslavil také filmy jako Hledám Amy nebo Dogma a Clerks (Mladí muži za pultem). Později přidal Clerks 2 nebo Jay a Mlčenlivý Bob vrací úder. Z nového scénáře, který má 98 stran, je nadšený a těší se na realizaci. Dodal ale, že bude trvat měsíce, než se skutečně podaří zahájit natáčení.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám