Hlavní obsah

Kate Winsletová vyšetřuje vraždu dívky na maloměstě v Pensylvánii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mare z Easttownu, sedmidílný seriál z dílny Brada Ingelsbyho, začne na HBO GO v pondělí 19. dubna. Vyšetřovatelka Mare v něm pátrá po pachateli brutální vraždy v ospalém městečku, zatímco se její osobní život hroutí.

Trailer Mare z EasttownuVideo: HBO CZSK

 
Článek

Mare se svým šéfem otevřou nevyřešený případ pohřešované dívky, který pobouřil  městečko. Seznámí se s profesorem Richardem (Guy Pearce), který je ve městě nový. Náhle se objevuje videozáznam z noci, kdy došlo k vraždě, a Mařin bývalý manžel Frank (David Denman) mezitím slaví zásnuby s novou ženou.

Foto: HBO

Kate Winsletová hraje hlavní roli vyšetřovatelky.

Podle tvůrců vypráví Mare z Easttownu o „temné stránce uzavřené komunity“ a o tom, jak mohou rodina a dávná tragédie zásadním způsobem ovlivnit naši přítomnost.

Foto: HBO

Série Mare z Easttownu

Julianne Nicholsonová hraje Lori, nejlepší kamarádku Mare už od dětství, Jean Smartová její matku a Angourie Riceová dceru Siobhan. Evan Peters (detektiv Colin Zabel) je z okresní policie přivolán na pomoc s vyšetřováním případu, Joe Tippet se představí jako John Ross, manžel a středoškolská láska kamarádky Lori. John Douglas Thompson pak ztvární velitele Cartera, šéfa Mare v Easttownském

policejním oddělení.

Reklama

Výběr článků

Načítám