Hlavní obsah

John Malkovich točí v Itálii sérii Ripley

Americký herec John Malkovich natáčí v italských Benátkách televizní seriál Ripley, volně inspirovaný filmem Talentovaný pan Ripley.

Foto: Profimedia.cz

John Malkovich

Článek

V novince hrají také Eliot Sumner, Andrew Scott a Johnny Flynn. Steven Zaillian napsal scénář a současně režíruje.

John Malkovich je jedním z nejuznávanějších herců, pravidelně střídá nezávislé filmy s hollywoodskými spektákly. K jeho nejznámějším snímkům patří Místa v srdci, Nebezpečné známosti, Přežít, Po přečtení spalte, V kůži Johna Malkoviche nebo Red.

Talentovaný pan Ripley byl původně román Patricie Highsmithové z roku 1955. Podle něj vznikl film režiséra Anthonyho Minghelly, kde hráli Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrowová, Philip Seymour Hoffman nebo Jack Davenport.

Foto: Profimedia.cz

Irský herec Andrew Scott

Foto: Profimedia.cz

Eliot Sumner

Tom Ripley je podvodník, který využije omylu milionáře Herberta Greenleafa. Ten si myslí, že Ripley chodil na Princetonskou univerzitu s jeho synem Dickiem. Greenleaf mu zaplatí, aby jel do Itálie a přesvědčil syna k návratu do Ameriky.

The Morning Show s Anistonovou pokračuje třetí řadou

Film

Ripley se seznámí s Dickiem a jeho přítelkyní Marge a vetře se k nim, ale ti ho po určité době začnou mít dost a pohádají se. Během jednoho konfliktu na loďce Ripley Dickieho fyzicky napadne a zabije, čímž se dostane do těžko řešitelné situace. Jude Law tehdy dostal za svůj herecký výkon Oscara a Matt Damon Zlatý glóbus.

Reklama

Výběr článků

Načítám