Hlavní obsah

Ivan Trojan má nový Večerníček

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dětská stanice České televize Déčko vstupuje do devátého roku existence. Divákům představí výsledek víceleté práce, a to původně černo-bílou sérii kultovních třinácti Pohádek z mechu a kapradí s Jiřinou Bohdalovou. Teď už v barvě a v nejvyšší možné technické kvalitě. Premiéru bude mít večerníček Kdopak by se čerta bál, kterému hlas propůjčil držitel sedmi Českých lvů, herec Ivan Trojan.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ivan Trojan

Článek

Déčko nabídne nový pořad Futuro s hercem Michalem Isteníkem, který se stal  populárním po vysílání seriálu Most, o moderních technologiích. Novinkou bude pořad o zdravém stravování nazvaný Ke stolu! Servíruje Servác. Jeho hlavní postavou je herec Pavel Zedníček.

Série Zvěd ukazuje fungování vědy v praktickém životě. Objeví se nové řady Bankovkových, Občanky, Biblických pátrání nebo Party z garáže. Velkou akcí Déčka se má stát celoroční soutěž Mise Špuntix o nových technologiích. Soutěž podpoří stejnojmenný desetidílný pořad a webová stránka s online hrou.

Reklama

Výběr článků

Načítám