Hlavní obsah

Hollywoodské filmy se vracejí do kin

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po téměř půlroční koronavirové pauze se začínají na plátna kin vracet filmy hollywoodských studií.

Foto: Falcon

Yifei Liu jako čínská bojovnice Mulan.

Článek

Na konci srpna to byl hororový thriller inspirovaný komiksem Noví mutanti, minulý týden vstoupil do kin legendární epický příběh o nebojácné čínské bojovnici Mulan.

V podzimní nabídce se má objevit také pokračování série o tajných agentech Kingsman: První mise (17. 9.), který představí zrod první nezávislé tajné služby.

Tajemný thriller Smrt na Nilu (22. 10.) potěší nejen fanoušky Agathy Christie, ale i Kennetha Branagha, který se režisérsky ujal tématu o emocionálním chaosu a smrtících následcích vyvolaných milostnou posedlostí.

V hlavních rolích zazáří Tom Bateman, Annette Beningová, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn Frenchová a mnozí další.

Říjnová nabídka pokračuje animovanou novinkou studia Sony Pictures Animation Rodina na baterky (22. 10.), v níž rodinka Mitchellových musí spojit síly, aby zachránila svět, ve kterém se proti lidem vzbouří elektronická zařízení od mobilních telefonů po nejnovější modely osobních robotů.

„Budu rád za jakýkoli dobrý výsledek i od konkurence,“ říká ředitel distribuční společnosti Falcon a sítě multikin CineStar Jan Bradáč.

„Teď je pro kina a jejich diváky nejpodstatnější udržet přísun filmů v co největší šíři – jen tak se do kina budou vracet víc a víc. Osobně se těším na Black Widow a věřím, že se tak stane v listopadu!“

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám