Hlavní obsah

Hádek a Kozub jedou v nové komedii Grand Prix

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Scenárista a režisér Jan Prušinovský dokončuje Grand Prix, komedii z prostředí automobilových sportů, kde hrají Kryštof Hádek, Robin Ferro, Štěpán Kozub a Anna Kameníková.

Foto: MIA production

Štěpán Kozub a Kryštof Hádek

Článek

Hrdiny snímku jsou zlodějíček Štětka (Kozub), nepříliš úspěšný majitel autobazaru Roman (Hádek) a automechanik Emil (Ferro), kteří žijí v pohraničí v městečku Cvikov. Emil vyhraje v televizní soutěži vstupenky na Velkou cenu Formule 1 v Barceloně a všichni se vydávají na dobrodružnou cestu.

Foto: MIA production

Kryštof Hádek, Jan Prušinovský, Štěpán Kozub, Anna Kameníková a Robin Ferro

„Jsem zvědavý, jak to dopadne. Po dlouhé době natáčím film podle vlastního scénáře, takže se nemám moc na co vymlouvat nebo se za někoho schovat,“ řekl režisér Prušinovský, který české diváky potěšil slavným seriálem Most! nebo Okresním přeborem a Kobrami a užovkami.

„Moje postava se jmenuje Štětka, nemá zuby a šišlá. Takže pokud lidi mají rádi mě, když se na plátně ponižuju, tak tady si to užijí dosyta,“ uvedl  Štěpán Kozub. Důležitou postavou jsou také místní policista Holeček (Marek Daniel) a Romanova mladá manželka, kterou ztvárnila Anna Kameníková. Příběh výrazně ovlivní i věčně nespokojený důchodce Miroslav Donutil.

Foto: MIA production

Štěpán Kozub, Kryštof Hádek, Robin Ferro

Natáčení v těchto dnech končí a Prušinovský zamíří do střižny, aby stihl kinopremiéru 17. listopadu 2022.

Reklama

Výběr článků

Načítám