Hlavní obsah

Fotbalista Lavi míří do kin. Má dítě, ale je to pořád dement, slibuje Jakub Štáfek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalista Julius „Lavi“ Lavický se divákům poprvé představil v online seriálu. Příští rok ale vstoupí do kin v plnohodnotném celovečerním filmu. Hlavní postavu opět ztvární Jakub Štáfek. A protože Lavi není žádný intelektuál, snímek nazval Vyšehrad: Fylm.

Teaser filmu Vyšehrad: Fylm

 
Článek

Ve Vyšehradu: Fylmu si se Štáfkem zahrají taky Jakub Prachař (agent Jarda) nebo Šárka Vaculíková (Laviho „duty free“ partnerka Lucie). V menších rolích se objeví skuteční sportovci.

Ivana Chýlková a David Prachař ztvární rodiče agenta Jardy, FK Slavoj Vyšehrad dál nenapodobitelně prezentují Ondřej Pavelka a Jiří Ployhar. Laviho mámu si zahrála Věra Hlaváčková a v dalších rolích se objeví Jaroslav Plesl, David Novotný, Miroslav Hanuš, Veronika Khek Kubařová, Jan Koller, Roman Bednář, Václav Kadlec, Vladimír Šmicer či Patrik Berger.

Foto: Bioscop

Julius „Lavi“ Lavický

„Lavi je i ve filmu stejný jako v seriálu. Sledujeme ale, jak se mu daří dál. Chce se polepšit, dostat se výš, vidíme i do jeho rodinného života, ve kterém se objeví například i dítě. Lavi roste s námi se všemi, ale stejně je to pořád ten dement, jak ho diváci znají,“ řekl Jakub Štáfek, který je spolu s Martinem Koppem i režisérem filmu.

Foto: Bioscop

Funkcionář Miroslav Hanuš

„Ty historky, které byly v seriálu, byly dost reálné. Sledovali jsme to a moc nás to bavilo. Takže jsme rádi přijeli na natáčení filmu. Kuba hraje Laviho skvěle, je vidět, že to z něj jde úplně samo,“ dodal Vladimír Šmicer.

Vyšehrad: Fylm má vstoupit do českých kin 14. dubna 2022.

Reklama

Výběr článků

Načítám