Hlavní obsah

Filmové premiéry: Spider-Man: Bez domova a Dračí princezna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další pokračování filmové série o Peteru Parkerovi alias Spider-Manovi s podtitulem Bez domova prozradí jeho tajnou identitu. Vánoční atmosféru podpoří norský rodinný film Dračí princezna.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Spider-Man: Bez domova

Vůbec poprvé je odhalena totožnost Spider-Mana a Peter Parker již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. Spider-Man požádá Doctora Strange, aby mu pomohl jeho tajemství obnovit. Kouzlo však způsobí v realitě obrovskou trhlinu, jíž do světa proniknou nejmocnější zloduši.

Trailer k filmu Spider-Man: Bez domovaVideo: Falcon

Spider-Man: Bez domova, USA 2021, akční, 148 min., režie: Jon Watts, hrají: Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch a další.

Dračí princezna

Jsou Vánoce, všude znějí koledy a ve městě se objevil drak. Vlastně spíš malý vystrašený dráček, který sem zabloudil z bájné dračí země. Spřátelí se s ním devítiletá Sára, do party přiberou stejně starého Mortimera a všichni společně převrátí letošní svátky klidu a míru vzhůru nohama. Na jejich dobrodružství bude malé městečko vzpomínat ještě roky.

Trailer k filmu Dračí princeznaVideo: Bontonfilm

Dračí princezna, Norsko 2020, pohádka, 83 min., režie: Katarina Launingová, hrají: Isha Zainab Khan, Andres Baasmo Christiansen, Kyrre Haugen Sydness a další.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám