Hlavní obsah

Filmové premiéry: Řekni to psem, Thor: Láska jako hrom a Ghost Dog - Cesta samuraje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berenika Kohoutová hraje hlavní roli v romantické komedii Řekni to psem. Ve filmu Thor: Láska jako hrom se titulní hrdina nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. V obnovené premiéře jde do kin kultovní film Jima Jarmusche Ghost Dog - Cesta samuraje.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Řekni to psem

Dita dostane od svého přítele Filipa místo vytouženého miminka mladou border kólii, přestože nikdy žádného psa nechtěla. Navíc Ditě pejskařská komunita připadá směšná a nesnáší psí exkrementy. Celý příběh začíná tím, že do jednoho šlápne. Opravdu to znamená štěstí?

Trailer filmu Řekni to psem

Řekni to psem, Česko 2022, romantická komedie, 85 min., režie: Robert Sedláček, hrají: Berenika Kohoutová, Igor Orozovič, Štěpán Benoni, Hana Vagnerová, Jiří Lábus a další.

Thor: Láska jako hrom

Thorovu cestu za odpočinkem přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher, který usiluje o zánik bohů. Thor požádá o pomoc Valkýru, Korga a svou ex-přítelkyni Jane Foster, která k jeho překvapení ovládá mocné kladivo Mjolnir stejně jako Thor. Společně se vydávají na vesmírné dobrodružství, aby odhalili tajemství Gorra a zastavili ho dříve, než bude pozdě.

Trailer filmu Thor: Láska jako hromVideo: Falcon

Thor: Láska jako hrom, USA 2022, akční fantasy, 119 min., režie: Taika Waititi, hrají: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman, Taika Waititi a Christian Bale.

Ghost Dog - Cesta samuraje

Nelítostný k protivníkovi, laskavý k dětem a zvířatům. Ghost Dog je nájemný vrah řídící se kodexem japonských samurajů. Svůj ledový klid ztratí v okamžiku, kdy mu mafiáni jako varování zahubí jeho milované holuby. A to nelze nechat bez pomsty...

Trailer filmu Ghost Dog - Cesta samurajeVideo: Aerofilms

Ghost Dog - Cesta samuraje, USA / Francie / Německo / Japonsko 1999, krimi thriller, 116 min., režie: Jim Jarmusch, hrají: Forest Whitaker, John Tormey, Cliff Gorman, Dennis Liu, Richard Portnow a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám