Hlavní obsah

Filmové premiéry: Němá tajemství, Moje tlustá řecká svatba III a Sestra II

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Film Němá tajemství je psychologické krimi drama s Janou Plodkovou v hlavní ženské roli. Snaha splnit poslední přání zemřelého otce se může proměnit v nečekanou dobrodružnou výpravu v komedii Moje tlustá řecká svatba III. Horor Sestra pokračuje dvojkou.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Němá tajemství

Nezvaná událost potká i veterináře Martina a jeho ženu Eriku a v jediném okamžiku obrátí jejich životy naruby. Ten okamžik odhalí škraloupy na zdánlivé rodinné idyle a vykreslí nejednoznačnou hranici mezi dobrými a sobeckými úmysly. Martinův úraz je navíc nejen vážný, ale i podezřelý, a tak se k rodinným trablům přidá ještě podezřívavost policie.

Němá tajemství, Česko 2023, drama,107 min., režie: Tomáš Mašín, hrají: Jana Plodková, Marián Mitaš, Milena Steinmasslová, Jiří Havelka, Magdaléna Borová a další.

Němá tajemstvíVideo: Donart Film

Moje tlustá řecká svatba III

Toulin tatínek byl Řek jako poleno, americkému občanství navzdory. Jeho snem bylo vrátit se do rodné vesnice a sejít se se starými kamarády. Toula se rozhodne spojit příjemné s užitečným, a tak naplánuje rodinný výlet. Ten ale v podání klanu Portokalů znamená, že půlka letadla do Řecka patří jen jim. A protože platí, že čím větší je rodina, tím větší jsou problémy, má se země pod Akropolí na co těšit.

Moje tlustá řecká svatba III, USA 2023, komedie, 100 min., režie: Nia Vardalosová, hrají: Nia Vardalosová, Elena Kampourisová, John Corbett, Louis Mandylor, Andrea Martinová a další.

Trailer Moje tlustá řecká svatba IIIVideo: CinemArt

Sestra II

V roce 1956 je ve Francii zavražděn kněz. Šíří se zlo. Pokračování celosvětového hitu sleduje sestru Irenu, která se opět střetává s démonickou jeptiškou Valakem.

Sestra II, USA 2023, mysteriózní horor, 104 min., režie: Michael Chaves, hrají: Taissa Farmiga, Anna Popplewell, Bonnie Aarons, Storm Reid, Jonas Bloquet a další.

Trailer Sestra IIVideo: Vertical Entertainment

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám