Hlavní obsah

Dvojka na zabití Sandeva a Prachař má trailer

Seriál Dvojka na zabití nabízí trailer. Jde o variaci na zahraniční krimi série s rozhádanou a špičkující se dvojicí detektivů opačného pohlaví. Hlavní role mají Sara Sandeva a Jakub Prachař.

Ukázka ze seriálu Dvojka na zabití Video: Prima FTV

 
Článek

„Jakmile ji přidělí k parťákovi Martinu Ryklovi, tak se Karolíně zbourají veškeré představy o tom, jak může vypadat policejní práce, jak ji ukazovali ve škole a jak vypadá v terénu. Najednou se střetnou dva světy. Když jsem nabídku dostala, byla jsem z ní nadšená. Scénář se mi líbil, i když jsem věděla, že to bude náročné natáčení,“ popsala Sara Sandeva.

„Bylo to náročné, textů bylo hodně, ale byly skvěle napsané. A díky natáčení jsem přišel i na to, že odpočinek je důležitý. Jinak mě to moc bavilo, je to můj první policista. Kolem sebe jsem měl celé natáčení odborné poradce, kteří nám pomáhali a radili. Je to seriál, na který se doufám policisté budou dívat s nadhledem a budou ho brát, jak jsme ho natočili,“ myslí si Prachař, který pro roli Rykla shodil patnáct kilo.

Foto: Prima

Jakub Prachař a Sara Sandeva

Scénář je založen na klasickém modelu rozhádaného páru, přičemž to má mezi oběma protagonisty „jiskřit“.

Ironický, nevrlý flákač Martin Rykl jde z průšvihu do průšvihu. Vedení oddělení ho potrestá tím, že mu přidělí novou posilu – ambiciózní vážnou „šprtku“ Karolínu Světlou.

Foto: Prima

Sara Sandeva v seriálu Dvojka na zabití

Seriál Dvojka na zabití začíná 4. září na Primě.

Reklama

Výběr článků

Načítám