Hlavní obsah

Detektivky z Vysočiny budou pokračovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Vysočině se připravují další díly kriminálního seriálu Odznak Vysočina. Vrátí se tým kriminalistů pod vedením kapitánky Dany Skálové (Monika Hilmerová), režisérský tým rozšíří Marek Najbrt.

Foto: TV Nova

Monika Hilmerová

Článek

Ve vyšetřování případů budou na Nově pokračovat Kateřina Vlčková (Simona Zmrzlá), Petr Bach (Martin Hofmann), Karel Šmíd (Michal Suchánek) a Václav Kocián (Patrik Děrgel). Novou postavu plukovníka Valtra Kožíška hraje Pavel Řezníček.

Po mnoha letech se znovu otevře případ Jůlinka, který má na starosti nová postava, kapitán Ondřejovský (Pavel Batěk) z oddělení Tempus. Stejný případ kdysi šetřila právě kapitánka Skálová.

Realistické zobrazení policejní práce má na place ohlídat odborná poradkyně a Policistka roku 2018 Renáta Miková. Na režii se spolu s Markem Najbrtem podílí Andy Fehu.

RECENZE: Mnoho výbuchů pro nic aneb Hollywood v tramvaji do Bohnic

Film

Hlavním scenáristou je opět Petr Koubek, který vylíčil změnu spolupráce s odbornou poradkyní: „S naší konzultantkou Renátou Mikovou jsme u druhé série na scénářích spolupracovali mnohem úžeji. Všechny příběhy totiž vycházejí ze skutečných případů, které většinou vyšetřovala právě Renáta. Mnohem víc jsme také využili její zkušenosti z běžného života policistů. A to nejenom z práce, ale i z domova. I její manžel je totiž kriminalista.“

„Na detektivkách mě zajímá nejen kriminální zápletka, ale i vztahy mezi postavami. V druhé sérii Odznaku Vysočina jsou obě tyto složky zkombinovány v ideálním poměru. I proto jsem nabídku k práci na tomto seriálu rád přijal,“ dodal Najbrt.

RECENZE: Elvis. Velký americký biják

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám