Hlavní obsah

Bára Poláková má nový klip PoloVina

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barbora Poláková představila píseň a klip PoloVina související s filmem Bábovky, kde Poláková hraje jednu z hlavních rolí.

Bára Poláková: PoloVina

 
Článek

Film Bábovky vznikl podle předlohy Radky Třeštíkové a Poláková tam ztvárnila roli Karolíny. Premiéra má být 24. září.

„Producent Bábovek Petr Erben mi zavolal poprvé asi tak před dvěma lety, že by k filmu chtěli ode mne napsat píseň. Potom – asi až rok poté – teprv přišla i nabídka, abych ve filmu hrála. Než jsme s mým kapelníkem Davidem Hlaváčem začali psát text, sešli jsme se s Radkou Třeštíkovou. Bylo pro nás nejdůležitější, co znamená ten příběh pro ni, s čím ho psala,” uvedla Bára.

„Při psaní jsme nejvíce vycházeli z milostného trojúhelníku, ve kterém se ocitla moje postava Karolíny. Bylo mi to logicky nejbližší. Ale ten hlavní motiv písně, kterým je pro mne nesení zodpovědnosti za jakýkoliv vztah, nejen partnerský, ale i přátelský, spojuje všechny postavy,“ vysvětlila.

Videoklip režiséra Rudolfa Havlíka vznikl z filmových záběrů i z nově natočeného materiálu. Hrají v něm Rostislav Novák, Jiří Langmajer a další protagonisté Bábovek.

S hudbou pomáhala držitelka Ceny Anděl Beata Hlavenková. „Do poslední chvíle jsme s Davidem ladili refrén, měli jsme jich několik a už jsme nebyli schopní objektivního rozhodnutí. Tak jsme přizvali Beatu Hlavenkovou, aby se na to mrkla. A ona se mrkla svým čerstvým uchem a pak ta forma pěkně zacvakla,“ dodala Bára Poláková.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám