Hlavní obsah

Arnold míří na Netflix. S dcerou bude řešit CIA, špiony a rodinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové podrobnosti prozradili tvůrci zatím bezejmenného projektu Arnolda Schwarzeneggera. Akční legenda uvede nový seriál na Netflixu.

Foto: Profimedia.cz

Arnold Schwarzenegger

Článek

Otec a dcera (Arnold Schwarzenegger a Monica Barbarová) v seriálu zjistí, že oba roky tajně pracovali pro CIA. Jejich rodina je jen velký podvod a vůbec nic o sobě nevědí. Teď budou muset spojit síly a najít k sobě důvěru, protože jinak nemohou čelit mezinárodnímu spiknutí špionů.

Z prvních informací o seriálu vyplývá, že nebude jen akční, ale trochu i komedie. Svět tajných služeb se bude prolínat s rodinnými hádkami.

„Fanoušci z celého světa mě žádali o takovou divokou jízdu roky, teď ji konečně dostanou díky našim skvělým partnerům - Skydance a Netflixu. Jsem absolutně nadšený, že na tom začnu pracovat s Nickem, Monikou a celým týmem,“ řekl Arnie.

Foto: Profimedia.cz

Monica Barbarová

Osmidílná série pochází z hlavy Nicka Santory, který bude hlavním showrunnerem (něco mezi spoluautorem a producentem). Přesné datum premiéry zatím nebylo stanoveno.

Arnold Schwarzenegger se stal megahvězdou v osmdesátých letech díky kultovkám Terminátor, Komando a Predátor. V devadesátých letech pak potvrdil svou silnou pozici filmy jako Terminátor 2 a Total Recall. I když zůstává největší akční legendou osmdesátek, v současné době se ocitl v podivné fázi kariéry, kdy působí docela bezradně. Filmy jako Tajemství dračí pečeti a Cesta bez návratu nadšení nevzbudily a neustálá pokračování Terminátora vypadají jako trochu zbytečné komerční projekty, které nedosahují kvalit prvního a druhého dílu.

Barbarová zatím hrála třeba v seriálech Policie Chicago, Dobrej polda a Na hromádce s ex. Měla by se objevit také v roky slibovaném a odkládaném filmu Top Gun: Maverick.

Reklama

Výběr článků

Načítám