Hlavní obsah

Filmové premiéry: To ty nosíš smůlu, lásko, Insidious: Červené dveře a Hrdina nikoho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ze Slovenska přichází do kin romantická komedie To ty nosíš smůlu, lásko. Insidious: Červené dveře je americký thriller. Zčásti vážný a zčásti vtipný a satirický je francouzský Hrdina nikoho.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

To ty nosíš smůlu, lásko

Padesátnice Monika už má odrostlé dítě a jako workoholičce se jí kariérně velmi daří. S manželem má však společného stále méně a méně a v myšlenkách se stále častěji vrací do mládí, kdy se nebála vybočit ze zajetých kolejí a uměla ocenit krásu okamžiku. Monika se rozhodne objevit své dobrodružné já a přihlásí se na kurz lezení.

To ty nosíš smůlu, lásko, Slovensko 2023, romantická komedie, 98 min., režie: Samo Spišák, hrají: Michaela Mikulášová-Čobejová, Ivan Franěk, Leona Skleničková, Jakub Štáfek a další.

To ty nosíš smůlu, láskoVideo: CinemArt

Insidious: Červené dveře

Potřetí se vracejí hrdinové série Insidious. Aby rodina jednou pro vždy skoncovala se svými démony, musí se Josh a vysokoškolák Dalton vydat dál než kdy dříve, a čelit temné minulosti své rodiny a zároveň novým, ještě děsivějším hrůzám ukrytým za červenými dveřmi.

Insidious: Červené dveře, USA 2023, thriller / horor, 107 min., režie: Patrick Wilson, hrají: Ty Simpkins, Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye, Barbara Hershey a další.

Insidious: Červené dveřeVideo: Falcon

Hrdina nikoho

Zpráva o teroristickém útoku zastihne v posteli sympatického, nenápadného třicátníka Médérica a starší vdanou prostitutku Isadoru. Médéric je bezhlavě zamilovaný, ale útok jejich vztah náhle ukončí. V městě vládne zmatek, během něhož se objevuje mladý bezdomovec arabského původu Selim. Dostane od Médérica přístřeší a peníze, ten však začne mít podezření, že Sélim by do útoku mohl být zapletený a zavolá policii. Mezitím se objeví Isadořin manžel a jeho žárlivost začíná roztáčet živý kolotoč.

Hrdina nikoho, Francie 2022, komedie, 99 min., režie: Alain Guiraudie, hrají: Doria Tillier, Noémie Lvovsky, Nathalie Boyerová, Renaud Rutten, Jean-Charles Clichet a další.

Hrdina nikohoVideo: Film Europe Media Company

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám