Hlavní obsah

Filmové premiéry: Spider-Man: Homecoming a V utajení

Právo, Věra Míšková

Tento týden mají premiéru jen dva filmy: Spider-Man: Homecoming a V utajení.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Spider-Man: Homecoming

Trailer k filmu Spider-Man: Homecoming

Mladý Peter Parker/Spider-Man se začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Nadšený ze svých zážitků s Avengers se vrací domů, a snaží se vrátit ke svému běžnému životu, což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil.

Spider-Man: Homecoming, USA 2017, dobrodružný, sci-fi, 133 min., režie: Jon Watts, hrají: Tom Holland, Marisa Tomei, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Zendaya, Tony Revolori a další.

V utajení

Trailer k filmu V utajení

Agentka americké CIA Alice je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale ona sama se ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn.

V utajení, Velká Británie 2017, thriller, 98 min., režie: Michael Apted, hrají: Orlando Bloom, Noomi Rapace, John Malkovich, Michael Douglas, Toni Collette a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám