Hlavní obsah

Filmové premiéry: Po strništi bos a Zabiják & Bodyguard

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrdinové filmu Obecná škola se vracejí na plátno v novém filmu tandemu Zdeňka a Jana Svěrákových Po strništi bos. Samuel L. Jackson hraje nájemného zabijáka a Ryan Reynolds bodyguarda VIP osob v akční komedii Zabiják & bodyguard.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Po strništi bos

Trailer k filmu Po strništi bosVideo: Bioscop

Děj nového filmu Obecné škole předchází, odehrává se za války, kdy je Edova rodina donucena vystěhovat se z Prahy na venkov. Městečko, kde chlapec dosud trávil jen prázdniny, se stává jeho domovem, on i jeho rodina se musí přizpůsobit novému prostředí i příbuzným. A Eda má před sebou nelehký úkol: najít a obhájit své místo v klukovské partě, jejíž svět je naprosto odlišný od jeho městského.

Po strništi bos, ČR, Slovensko/ Dánsko 2017, komedie/ drama,111 min., režie: Jan Svěrák, hrají: Ondřej Vetchý, Tereza Voříšková, Alois Grec, Jan Tříska, Zdeněk Svěrák a další.

Zabiják & Bodyguard

Upoutávka na film Zabiják & bodyguardVideo: Vertical Ent.

Michael Bryce je pověřen ochranou jednoho z nejproslulejších nájemných zabijáků Daria Kincaida. Léta stáli na opačných stranách a nyní je okolnosti na 24 hodin svedly dohromady. Výsledkem jejich rivality a náhlého spojení sil je akční komedie, ve které je spleten zabijácký thriller, bodyguardova milostná romance a komedie s nesourodou dvojicí. Zabiják & Bodyguard, USA 2017, akční komedie, 118 min režie: Patrick Hughes, hrají: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám