Hlavní obsah

Filmové premiéry: Falcon Lake, Krásná katastrofa, Mia a já ve filmu, Sisu a Horečka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O kráse i bolestech první lásky je kanadský film Falcon Lake. Krásná katastrofa je romantický film z prostředí americké univerzity. Legendu dávného hrdiny Centopie a jedno obrovské rodinné tajemství odhalí hrdinka filmu Mia a já ve filmu. Za druhé světové války se odehrává finský akční film Sisu. Horečka je dokument o trojici mladých lidí, kteří hledají důstojnost, spravedlnost a respekt.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Falcon Lake

Třináctiletý Bastien přijíždí s rodiči a mladším bratrem na prázdninový pobyt u Falcon Lake (Sokolí jezero). V idylické krajině poznává o tři roky starší Chloe, která mu dá poznat první krásy i bolesti lásky.

Trailer k filmu Falcon LakeVideo: Artcam

Falcon Lake, Kanada 2022, drama, 100 min., režie: Charlotte Le Bon, hrají: Monia Chokri, Jeff Roop, Karine Gonthier-Hyndman, Joseph Engel, Anthony Therrien a další.

Krásná katastrofa

Když Abby se svou nejlepší kamarádkou dorazí na univerzitu, cestu jí zkříží rebel a polykač holek na jednu noc, Travis. Urostlý potetovaný hezoun, který tráví noci vyděláváním peněz na zakázaných zápasech, je to poslední, co Abby potřebuje… Jenže se jí do života se vetře trikem: nabídne jí sázku, že měsíc vydrží bez sexu, když ona s ním ten měsíc bude bydlet.

Trailer k filmu Krásná katastrofaVideo: Vertical Entertainment

Krásná katastrofa, USA 2023, romantický, 96 min., režie: Roger Kumble, hrají: Virginia Gardner, Dylan Sprouse, Brian Austin Green, Michael Cudlitz a další.

Mia a já ve filmu

Mia jede na léto k dědečkovi, kde chce zapomenout na ztrátu rodičů. Svou kouzelnou knihu si samozřejmě bere s sebou. Její magický náramek a zároveň portál do knihy se jednoho dne rozzáří a Mia je povolána do magického světa fantazie, elfů a jednorožců, do Centopie. Miu, její dávné i nové přátele a celý kouzelný barevný svět Centopie čeká dobrodružství jako nikdy před tím.

Trailer k filmu Mia a já ve filmu Video: Bontonfilm

Mia a já ve filmu, Německo / Austrálie / Belgie / Indie 2022, animovaný, 85 min., režie: Adam Gunn, Matthias Temmermans.

Sisu

Na sklonku druhé světové války najde osamělý prospektor v divočině Laponska na severu Finska bohatou zlatou žílu. Když se s nově nalezenou kořistí vydá na cestu do nejbližšího města, narazí na ustupující oddíl nacistických vojáků, který chce zlato zabavit pro svůj oddíl. Bohužel pro celý oddíl však prospektor není jen tak obyčejný kopáč…

Trailer k filmu SisuVideo: Falcon

Sisu, Finsko 2022, akční, 91 min., režie: Jalmari Helander, hrají: Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Mimosa Willamo a další.

Horečka

Přežili obchod s lidmi a chtějí získat zpět lidskou důstojnost, kterou jim vzali. Budou vyprávět svůj příběh a budou jej vyprávět přímo nám. Budeme je sledovat až k samé podstatě?

Trailer k filmu HorečkaVideo: Pilot Film

Horečka, Německo / Česko 202, dokument, 92 min, režie: Helen Simon.

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám