Hlavní obsah

Film Panství Downton bude příští rok

Novinky, Stanislav Dvořák

Film podle slavného seriálu Panství Downton se bude točit už v roce 2018, potvrdil šéf NBCUniversal International Studios Michael Edelstein.

Foto: ITV

Ze seriálu Panství Downton

Článek

„Děláme na scénáři, aby všechno sedělo. Pak musíme zjistit, jak sehnat všechny herce. Znáte to, lidi se rozutečou a pracují na jiných věcech,” uvedl Edelstein, který doufá, že se mu podaří dostat na „plac” všech dvacet nejznámějších herců ze seriálu.

“Už se na tom dělá nějakou dobu,” prozradil Edelstein na výstavě Downton Abbey: The Exhibition, která se koná v Singapuru.

Herci, kteří také navštívili Singapur, se tvářili dost překvapeně. „My jsme vůbec netušili, jestli se to připravuje,” řekla Sophie McSheraová, která hrála v seriálu Daisy Masonovou. “Ale moc rádi budeme součástí toho filmu, jestli vznikne,” dodala.

“Tak to řekněte mému agentovi, protože pořád čekáme, až nám někdo něco řekne. Doufáme, že to bude brzy,” uvedla Laura Carmichaelová, která hrála Lady Edith.

Na pokračování se čeká od roku 2015

Panství Downton (Downton Abbey) byl seriál o anglických aristokratech žijících na začátku dvacátého století. Postupně se stal celosvětovým hitem, vysílal se ve 150 zemích a posbíral všechny možné ceny jako Bafta, Zlatý glóbus a Emmy. U nás ho vysílala Česká televize.

Seriál skončil v roce 2015 a hned se spekulovalo o pokračování.

„Existuje filmový scénář, který nám všem rozeslali, ale najednou zmizel z e-mailové schránky jako ve filmu Mission Impossible,” prozradil herec Jeremy Swift v březnu 2017.

Reklama

Výběr článků

Načítám