Hlavní obsah

Rock for Churchill 2022 bude posledním ročníkem

Novinky, Michaela Maršálová, Vojtěch Šelong, luh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Rock for Churchill je festival, který se koná v přírodním areálu Myslivna v severočeském městečku Vroutek. Vítán je každý milovník hudby, jelikož festival není žánrově omezen. Kvůli pandemii koronaviru byly poslední dva ročníky zrušeny. Organizátoři poté uvedli, že v roce 2022 se bude konat poslední ročník.

Foto: Martin Hošna

Britští Lamb na festivalu.

Článek

Poslední ročník tak proběhne v termínu 26. - 27. srpna 2022.

Vstupenky

Základní dvoudenní vstupenka se prodává za 1300 korun. Vstupenky zakoupené na Rock for Churchill 2020 i 2021 zůstávají automaticky v platnosti i na Rock for Churchill 2022, není zapotřebí je měnit.

Rock for People 2022: To nejlepší z domácí i světové rockové scény

Festivaly

Program

Letošní ročník láká na tuzemské i zahraniční interprety mnoha žánrů. Vystoupí například islandští GusGus, britští Asian Dub Foundation, australan Dub FX nebo české stálice Tata Bojs nebo Vypsaná Fixa. Podrobný program najdete na webových stránkách pořadatele.

Doprava díky ukazatelům

Vroutek leží pár kilometrů od silnice E48 na trase Praha – Karlovy Vary. Vlakové spoje ve směru Plzeň-Žatec-Most a ve směru Most-Žatec-Plzeň staví přímo ve městě. Do Vroutku jede i autobus. Od zastávek vás navedou ukazatele nebo se nechte vést dalšími festivalovými nadšenci.

Nejlepší letní festivaly v ČR 2022: Votvírák, Colours of Ostrava a další

Festivaly

Reklama

Výběr článků

Načítám