Hlavní obsah

Festival Mezi ploty se tuto neděli uskuteční online

Právo, rh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Multižánrový festival Mezi ploty, který seznamuje veřejnost s tématem duševního zdraví a nabízí odbornou pomoc, se uskuteční v neděli 14. června poprvé v historii pouze online. Podle organizátorů však o svou žánrovou pestrost nepřijde.

Foto: Petr Horník, Právo

Festival Mezi ploty bude letos online.

Článek

V online verzi, která odstartuje v neděli 19.30 hodin na www.meziploty.cz, novinky.cz a ceskenoviny.cz, se bude živý přenos z bohnického Divadla za plotem prolínat s originálními předtočenými materiály a poradnou, v níž odborníci poradí s existenčními, existenciálními a rodinnými problémy, které může krizová doba přinést.

„Nečekal jsem, že z toho nakonec vzejde tak mimořádná akce, do které se různými způsoby zapojí prakticky všichni, kdo měli na Plotech letos vystoupit, od skvělých umělců po špičkové odborníky,“ říká ředitel festivalu Robert Kozler.

Naživo se představí Barbora Poláková, Xindl X, Kašpárek v rohlíku, Marta Jandová, Sto zvířat, Tomáš Matonoha, Bohnická divadelní společnost, soubor Na stojáka, jakož i zástupci neziskových organizací. V předtočených vstupech diváci uslyší Divokýho Billa, Čechomor, Tomáše Kluse, Mňágu a Žďorp, Dana Bártu, Lenku Dusilovou, Oldřicha Kaisera s Dášou Vokatou, Arnošta Goldflama, Pavla Lišku, Vilmu Cibulkovou a řadu dalších.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám