Hlavní obsah

Festival Klapka 2010 zve na amatérské filmy i výstavu fotografií

Novinky, olk, Klapka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už třetím rokem se bude v neděli 21. února konat nekomerční festival amatérského a nekomerčního filmu Klapka 2010. Do nových prostor divadla Lampion v Kladně se sjedou i příznivci fotografie na výstavu snímků od amatérů a festival zakončí koncert. Soutěžní filmy i fotografie je možné posílat až do 22. ledna.

Článek

Festival navazuje na předchozí úspěšné ročníky, které se těšily velkému zájmu filmařů a diváků. Čestnými hosty dvou předešlých ročníků byl kladenský starosta Dan Jiránek a herec Jaroslav Dušek. Klapka představuje veřejnosti tvorbu amatérských filmařů a všem návštěvníkům nabízí možnost strávit zajímavé odpoledne při netradiční kulturní akci s uvolněnou neformální atmosférou.

Během odpolední soutěžní přehlídky zhlédnou diváci filmy všech žánrů, těšit se můžou i na setkání se hostem z filmové branže a bohatý doprovodný program. Ačkoli se v soutěži každoročně schází filmy z celé ČR a dokonce i ze Slovenska, vloni u diváků zabodovaly i dva filmy kladenských tvůrců.

Festival již tradičně doplní výstava fotografií zaslaných do fotosoutěže Klapky a v podvečerních hodinách jej uzavře koncert hudební skupiny Vivien´s Shadow, která se v Kladně představí poprvé.

Vstupné na všechny části programu je dobrovolné. Pořadatelem Klapky 2010 je občanské sdružení Klaxon, festival se koná za podpory města Kladna. Své amatérské a nekomerční filmy i soutěžní fotografie na až čtyři zvolená témata můžete posílat až do 22. ledna.

Více informací a program festivalu Klapka 2010 najdete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám