Hlavní obsah

Festival Cool v plotě představuje krásu sólových vystoupení

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvanáctý ročník festivalu Cool v plotě se odehraje od 10. do 11. září v Písku. Jeho koncept představuje krásu a sílu sólových vystoupení. Převážně hudební program osciluje mezi žánry, od elektronické hudby přes new folk, jazz, alternativní rock, world music až třeba k blues. Doplněn bude o autorská čtení, slam poetry, tanec, divadlo, workshopy či busking.

Foto: Supraphon - Michaela Džurná

Vladivojna La Chia vystoupí na festivalu Cool v plotě.

Článek

Festival se odehraje na několika místech v centru Písku. Návštěvníky pozve i na nádvoří galerie Sladovna nebo s ním sousedící nádvoří Prácheňského muzea. Letos na něm vystoupí více než třicet českých i zahraničních umělců.

Představí se německý Helmut, Yannick Tevi z Vanuatu, iránský Shahab Tolouie se svou originální perskou world music, Timber Rattle (USA), Vladimír 518, Vladivojna La Chia, Sifon Siphon, herec Václav Kopta, bosenská zpěvačka Aida Mujačičová, Johny Richter & The Hog Ranch, My Name is Ann, kytarový virtuos Paul Novotny, izraelský producent elektronické hudby Colibris Muse a další.

Bude představena i vizuální art projekce Bionic, inspirovaná přírodními strukturami, která se bude promítat na hradby gotického hradu. Doprovodný program nabídne hudební dílny a workshopy či panelové diskuse.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám