Hlavní obsah

Exit v závěru ovládli David Guetta a Jonas Blue

Právo, Lukáš Nedomlel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední noc festivalu Exit v srbském Novém Sadu ovládly hvězdy elektronické taneční hudby Jonas Blue a David Guetta. Festival pak s vycházejícím sluncem v zádech uzavřel v Dance aréně svým vystoupením německý DJ s bosenskými kořeny Solomun. Čtyřdenní akce se tak stala splněným snem, v který ještě před pár měsíci žádný z návštěvníků nedoufal.

Foto: V. Velickovic/Exit

Jonas Blue poslední večer na festivalu Exit.

Článek

Během závěrečného večera se areál naplnil do posledního místa a všichni netrpělivě očekávali závěrečné koncerty festivalových hvězd.

Koncert Davida Guetty začal přesně úderem půl třetí ráno na hlavním pódiu a v ten moment nebylo kolem něj k hnutí. Fanoušci věrně poslouchali první tóny hitu So Far Away a vzápětí se tisíce z nich přidaly ke zpěvu chytlavého refrénu. V takové atmosféře se Guettovo vystoupení neslo celou dobu.

Obdobně to během závěrečné noci žilo i v Dance aréně, k jejíž atmosféře se vyjádřila česká návštěvnice Veronika Blažková: „V programu si každý přišel na své, ale naše mise byla Dance aréna, kde to do ranních hodin nepřestává žít. Lidi i dýdžejové si neskutečně užívali. Chybí mi jen více toalet a výběr drinků na baru. Organizačně jinak paráda, těším se na příští rok,” dodala.

Exit festival přilákal po odloženém ročníku 2020 podle pořadatelů na čtyřicet tisíc fanoušků z celého světa a dokázal naservírovat jedinečný zážitek, který nikdo v Evropě poslední rok a půl zažít nemohl. Ačkoli změn v programu bylo více, než bývá standardem, Exit zvládl roli světové akce velmi dobře a jeho příští ročník si určitě zaslouží pozornost.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám