Hlavní obsah

Elton John: ve filmu ať mě hraje Justin Timberlake

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Elton John je plný dojmů z přípravy filmu Rocketman o svém životě. Listu LA Times řekl, že chce, aby ho hrál americký zpěvák a herec Justin Timberlake.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zpěvák Elton John

Článek

Zpěvák spolupracuje se scenáristou Lee Hallem, který napsal Billyho Elliota, a teď se pomalu chystá na obsazování hlavních rolí.

"Vydáme k tomu velmi brzy prohlášení, máme už režiséra a teď to bude jen otázka úpravy scénáře do podoby, jaká nám přesně vyhovuje," uvedl Elton.

Kdo ho bude hrát, ještě neví, ale má několik tipů. "Mám seznam přání, číslo jedna je Justin Timberlake, protože mě hrál ve videoklipu Davida LaChapella Rocket Man a byl úžasný".

Foto: Profimedia.cz

Justin Timberlake

Elton John si bude film produkovat a samozřejmě v něm bude především muzika, ale taky příběh nadaného dítěte, které se stalo světovou hvězdou.

Justin Timberlake nedávno prohlásil, že se chce soustředit na hudební kariéru, ale film zřejmě neopustí. Je spojován s novým filmem bratrů Coenů Inside Llewyn Davis, který bude o folkařích v New Yorku šedesátých let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám