Hlavní obsah

Dosud nevydaná skladba George Michaela ve filmu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dosud nezveřejněná šestiminutová písnička zesnulého britského popového zpěváka a skladatele George Michaela zazní v nové romantické komedii Last Christmas, v níž jeho tvorba hraje důležitou roli. Film, jenž režíroval Američan Paul Feig, bude mít v českých kinech premiéru 29. listopadu letošního roku.

Foto: Právo

George Michael skonal v roce 2016.

Článek

„George Michael dával krátce před smrtí dohromady své nové album. Jedna ze skladeb, které na něm měly být, se objeví v našem filmu. Je úžasná a jsem nadšený, že ji svět už brzy uslyší. Zazní na konci filmu a postupně přejde i do závěrečných titulků,“ sdělil Feig pro stanici BBC.

Film Last Christmas bude vyprávět o mladé ambiciózní zpěvačce, kterou hraje Emilia Clarkeová, jejíž hudebním idolem je právě George Michael. „Jeho hudba doprovází její životní osudy,“ vysvětlil Feig.

Kromě Clarkeové v něm budou hrát Henry Golding, Michelle Yeohová, Ingrid Oliverová či Emma Thompsonová. Scénář napsala herečka Emma Thompsonová.

Britský zpěvák George Michael skonal v prosinci roku 2016 ve věku 53 let. Předtím byl členem popového dua Wham!, se kterým vydal tři alba, a poté byl na sólové dráze. Z ní poslal do světa pět studiových desek.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám