Hlavní obsah

Do StarDance míří Babčáková, Cina i farářka Kopecká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve StarDance bude na podzim poprvé tančit i farářka, konkrétně Martina Viktorie Kopecká z Církve československé husitské.

Do StarDance míří Černochová, Cina i farářka KopeckáVideo: Novinky

 
Článek

Simona Babčáková, Pavel Trávníček, Zdeněk Godla, Jan Cina, Marika Šoposká,  Tereza Černochová, Mirai Navrátil, Martina Viktorie Kopecká, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a krasobruslař Tomáš Verner, to je seznam nových účastníků StarDance.

Foto: Jana Křivánková

Martina Viktorie Kopecká

Tanečním parketem je provedou vítězové předchozích řad Kristýna Coufalová, Veronika Lálová, Lenka Nora Návorková, Dominik Vodička, finalisté Marek Dědík, Michal Necpál a Tereza Prucková Bufková i nováčci posledních řad Adriana Mašková, Robin Ondráček a Martin Prágr.

Foto: Česká televize

Účastníci StarDance 2021

Foto: Jan Handrejch, Právo

Herec Jan Cina

Jako odborný poradce a hlavní choreograf je podpoří Marek Zelinka, který vyhrál s Marií Doležalovou v roce 2015. Nikdo z nich zatím netuší, s kým konkrétně budou tancovat.

Foto: Česká televize

Tereza Kostková a Marek Eben

Moderovat budou opět Tereza Kostková a Marek Eben.

„Když jsme se při posledním finále loučili s diváky a vyhlásili roční pauzu, nečekali jsme, v jak složité době budeme vstupovat do jedenácté řady. Nyní existuje hned několik scénářů, jak bude nový ročník probíhat. Sledujeme situaci i v zahraničí, například na BBC se soutěž konala loňský podzim bez diváků, změny se týkaly moderace i poroty. My stále ale doufáme v živé publikum, budeme ale pečlivě postupovat podle platných bezpečnostních opatření. Co ale mohu slíbit, že se opět budeme snažit o neopakovatelnou atmosféru, jakou oplývá každý ročník,“ řekl generální ředitel České televize Petr Dvořák.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám