Hlavní obsah

Do Lucerny míří bývalý člen Pink Floyd Nick Mason

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zakládající člen Pink Floyd Nick Mason vystoupí 25. července se svou kapelou Saucerful of Secrets ve Velkém sále pražské Lucerny, oznámili v pátek pořadatelé.

Foto: 1015.cz

Nick Mason

Článek

Skupinu Saucerful of Secrets založili teprve v roce 2018 bubeník Nick Mason a kytarista Lee Harris. Hrají s nimi kytarista Gary Kemp (Spandau Ballet), bývalý spolupracovník Pink Floyd baskytarista Guy Pratt a klávesista Dom Beken. Interpretují repertoár z raného období Pink Floyd z let 1967–1973.

„Jsme rádi, že se nám podařilo najít a domluvit termín a že se tak Praha stane součástí tohoto turné. Velký sál Lucerny jsme vybrali zcela záměrně, protože se atmosférou hodí k tomuto typu koncertu, což potvrdil i management kapely,“ řekla za pořádající agenturu 10:15 Entertainment Milena Palečková.

Kapela zatím odehrála jen pár koncertů. Na evropské turné navážou v březnu a dubnu také v USA a v Kanadě a poté se opět přesunou do Evropy.

Vstupenky jsou v síti Ticketmaster za 1200 korun na stání.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám