Hlavní obsah

De Niro, LaBeouf a Woodleyová se potkají v kriminálním dramatu

Právo, Kristýna Čtvrtlíková

Shailene Woodleyová, herečka známá ze seriálu Sedmilhářky nebo filmu Děti moje, si zahraje po boku Roberta De Nira a Shii LaBeoufa v chystaném krimi dramatu After Exile režiséra Joshuy Michaela Sterna (jOBS, Správná volba). Scénář napsal Anthony Thorne společně s Michaelem Tovoem, jehož životními osudy se tvůrci inspirovali. Natáčení začne v listopadu ve Filadelfii. Informaci přinesl americký server Deadline.

Foto: ČTK/ABACA/Hahn Lionel/ABACA

Robert De Niro

Článek

Připravovaný snímek vypráví příběh Mikea Delaneyho (LaBeouf), který si odseděl roky ve vězení za zabití nevinného muže během loupeže. Po propuštění se vrací ke svému životu s otcem (De Niro), rovněž napraveným kriminálníkem. Společně se snaží zabránit Mikovu mladšímu bratrovi propadnout drogám a zločineckému životu.

Někdejšímu trestanci Tedovi v podání De Nira před lety zemřela manželka, kvůli čemuž podlehl alkoholu. Stále se však snaží ochránit své potomky od sebedestruktivního života, jaký sám vede.

Shailene Woodleyová se objeví v roli Dany, Mikovy kamarádky z dětství. Jejich komplikovaný vztah přivedl Danu do depresivních stavů a k užívání drog. Po osvobození Mika z vězení se Dana k němu a jeho otci nastěhuje s cílem obnovit jejich poměr.

Herečka v září míří na filmový festival do Toronta, kde uvede svůj nejnovější snímek Endings, Beginnings v režii Draka Doremuse, v němž ztvárnila hlavní postavu. Film zatím nemá stanovenou českou premiéru.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám