Hlavní obsah

Daniel Craig dostal královskou nabídku, aby dál hrál Bonda

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský herec Daniel Craig sice prohlásil, že už se do role Jamese Bonda nechce vrátit, studio Sony se však nevzdává. Osmačtyřicetiletého herce se prý snaží přesvědčit astronomickým honorářem.

Foto: Luke Macgregor, Reuters

Daniel Craig

Článek

Podle amerického webu Radar Online studio nabídlo Craigovi 150 miliónů dolarů (3,6 miliardy korun) za to, aby se objevil v dalších dvou filmech o agentovi 007. Snímky by se natočily najednou a studio by mělo dost času na výběr nového herce.

Craig letos prohlásil, že by si „radši podřezal žíly“, než aby se vrátil do role Bonda. Zároveň se ale objevily názory, že se jednalo o poněkud přehnané tvrzení a herec si jen připravoval půdu pro vyjednání lepších podmínek, protože si je moc dobře vědom toho, že je velký zájem, aby pokračoval.

„Zahrál to geniálně. Každý ví, jak moc ho šéfové mají rádi a nedokážou si představit, že by o něj přišli v takto důležité době pro celou franšízu,“ citoval web nejmenovaný zdroj.

Craig smlouvu na další bondovku nemá, stejně tak se výběr jeho potenciální náhrady nedostal dál než ke spekulacím médií. Psalo se třeba o trojici Tom Hiddleston, Idris Elba nebo Aidan Turner. Objevily se dokonce články o ženské představitelce, ale ty vznikly nejspíš z hladu.

Ať už se v hlavní roli objeví kdokoliv, je jasné, že další bondovku nebude režírovat Sam Mendes, který se postaral o předchozí dva filmy série.

Reklama

Výběr článků

Načítám