Hlavní obsah

Dallas poběží v neděli odpoledne, neměl dostatečnou sledovanost

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TV Nova přesunula seriál Dallas od příštího týdne na neděli od 17:50. V úterý od 20:20 až do startu jarní sezóny Ordinace v růžové zahradě 2 místo něj poběží filmy, ve čtvrtek pak Kriminálka Anděl.

Foto: TNT

"Džejár" Larry Hagman uprostřed kolegů ze seriálu Dallas

Článek

„Nejnovější sezóna seriálu Dallas, kterou pro české diváky exkluzivně vysílá televize Nova, se od příštího týdne přesouvá do nového vysílacího času. Průměrně se na dosud odvysílané epizody dívalo 857 tisíc diváků, podíl na sledovanosti v klíčové cílové skupině Novy 15-54 nedosáhl uspokojivé úrovně. Nově se Dallas bude vysílat v neděli od 17:50. V úterky a čtvrtky od 20:20 odvysílá Nova zahraniční filmy a Kriminálku Anděl,“ sdělila Marie Fianová z TV Nova.

„V nejnovější sérii Dallasu se setkáváme se známými hrdiny Sue Ellen, Bobbym a J.R., ale i s jejich nastupující generací, která bude pokračovat v letitém boji o moc a ropu. Zatímco Bobby, kterému diagnostikovali rakovinu, chce prodat ranč Southfork a ukončit rodinnou válku, J.R. a jeho syn se snaží nemovitost získat pro sebe,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Dallas se bude točit dál bez „Džejára“

Smrt představitele zásadní postavy „Džejára“ seriál Dallas nezastaví, informovala BBC. Scénář se jen přepíše a natáčení bude pokračovat bez Larryho Hagmana.

Výběr článků

Načítám