Hlavní obsah

Dabing Street zve na seriálový maraton

Právo, Eva Vejdělková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový komediální seriál České televize Dabing Street, který bude mít premiéru počátkem příštího roku, mohou zájemci v sobotu exkluzivně zhlédnout celý, a to v maratonu, který se bude konat ve třech kinech: v pražském Aeru, brněnském Univerzitním kině Scala a v Minikině v Ostravě. Maraton začne v 18 hodin večer.

Foto: Česká televize

Tereza Voříšková, Hynek Čermák, Pavla Beretová a Klára Melíšková v seriálu Dabing Street

Článek

„Výtěžek ze vstupného z kin bude poslán na konto Nadačního fondu dětské onkologie Krtek, neziskové organizaci Ratolest Brno a Mobilnímu hospici Ondrášek v Ostravě,“ uvedla Aneta Veselská z PR oddělení České televize.

První z dvanácti dílů bude mít premiéru v pondělí 8. ledna na programu ČT 1 ve 21.05 hodin. Seriál vychází ze stejnojmenné divadelní hry, kterou režisér a scenárista Petr Zelenka napsal pro Dejvické divadlo. Vypráví příběh malého dabingového studia, jež po smrti manžela zdědí zneuznaná herečka.

V hlavních rolích seriálu se představí Klára Melíšková jako nová majitelka studia, Václav Neužil a Hynek Čermák coby studioví technici, Marek Adamczyk a Tereza Voříšková jako nové posily a Miroslav Krobot v roli režiséra, který má studio postavit na nohy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám