Hlavní obsah

Cocotte Minute natočili pod vrcholem brněnského mrakodrapu live session

Pražští numetaloví Cocotte Minute se chystají překvapit jako akustické duo. V exkluzivní premiéře na Novinkách.cz uvádějí krátký hudební film Nebe nad Brnem – AZ akustik live session, z něhož již zveřejnili ochutnávky v podobě dvou samostatných videoklipů ke svým starším skladbám Další ráno a Dotkni.

Live Session kapely Cocotte MinuteVideo: archiv kapely

 
Článek

Tvůrčí jádro skupiny Cocotte Minute, zpěvák a dvorní textař Zeller a kytarista a výhradní autor hudby Czendál, se tentokrát obešlo zcela bez svých kolegů a natočilo překvapivě komorní verze hitů Další ráno, Dotkni a Světlonoš. Celá acoustic session se natáčela na konci ledna v luxusním apartmánu ve třiadvacátém patře nejvyšší budovy České republiky, v brněnské AT Tower.

„Akustická session je speciální dárek našim fanouškům v Brně a vůbec na Moravě, protože moravská klika je fakt ultra silná a ti fanoušci jsou fakt skvělí. A to samé platí i o klubech tam. Na Moravě jsme už od začátku byli oceněni víc než ve zbytku republiky a říkali jsme si, že je potřeba pro ně udělat něco speciálního,“ zdůvodňuje dárek Zeller.

Netradiční verze písní i s úsměvným bonusem na konci je i pomyslnou tečkou za podzimním akustickým turné.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám