Hlavní obsah

Chýlková hraje hlavní roli v novém seriálu ČT Hop nebo trop

Právo, Eva Zajíčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Ivana Chýlková dostala hlavní roli nejen v novém komediálním seriálu televize Nova On je žena, ale také ve čtyřdílné sérii veřejnoprávní televize Hop nebo trop, který bude ČT 1 vysílat už od neděle 2. ledna.

Foto: Petr Hejna
Článek

Jako poněkud upjatá, rozvedená matka dvou dětí se v něm vydá za dobrodružstvím spolu s partou převážně mladších přátel. Ve čtyřech dílech vystřídá čtyři sporty - lyže, vodu, kolo a koně - přestože pro ně příliš talentu nemá. Neumí dokonce ani plavat, ale to jí nezabrání, aby se kvůli svým dětem a také trochu kvůli mladšímu kolegovi nevydala sjíždět řeku.

V komedii s podtitulem Co všechno by matka pro své děti neudělala! hrají i Pavel Kříž a Roman Zach nebo Marta Issová, Marek Taclík a Alice Veselá.

Podle scénáře Ivo a Evy Pelantových ji natočil režisér Jiří Chlumský, který právě začal režírovat společně s Petrem Nikolaevem další seriál Eden. V šesti detektivních příbězích ztvární Jan Potměšil bývalého policistu, který byl při akci postřelen, ale přestože zůstane na vozíku, dál pomáhá přátelům s jejich případy. Kolegy si zahrají Ondřej Vetchý a Josef Abrhám.

Anketa

Podíváte se na seriál Hop nebo trop?
Ano
79,2 %
Ne
13,9 %
Ještě nevím
6,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 72 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

V seriálu Novy hraje Ivana Chýlková muže

Televize Nova začala minulý týden natáčet nový třináctidílný komediální seriál On je žena! s Ivanou Chýlkovou v hlavní roli. Seriál režíruje Václav Vorlíček...

Výběr článků

Načítám