Hlavní obsah

České hvězdy zazpívají Queen se symfonickým orchestrem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V úterý zaplní Velký sál pražské Lucerny fanoušci nesmrtelné legendy Queen. Jejich hity bude zpívat např. Kamil Střihavka, Petra Janů či Petr Kolář a hlavně výborný slovenský imitátor Freddieho Mercuryho Peter Paul Pačut.

Článek

Zpěváky doprovodí symfonický orchestr a sbor, zvuk by tedy měl být opravdu masivní. Kamil Střihavka, Petr Kolář či Petra Janů jsou hlasy, které by tuto nelehkou pěveckou úlohu měly zvládnout.  Písně Queen však budou zpívat i Vlasta Horváth a Tomáš Savka.

Naprostou jistotu představuje Slovák Peter Paul Pačut, který se imitováním Mercuryho úspěšně živí v celém světě. V některých partech totiž zní jako Freddie a navíc je mu částečně fyzicky podobný. V USA se podle pořadatele prodalo ve velkých obchodních řetězcích 500 tisíc kusů CD Queen Of Philharmonic.

Na závěr večera přijde pří ještě překvapení. "Největší hvězdu večera vám ale ještě nemůžeme prozradit, a proto zatím můžete jen hádat, zda to bude mnohonásobný zlatý slavík, nebo někdo ze skupiny Queen," uvedl tiskový mluvčí akce David Vlk.

Reklama

Výběr článků

Načítám