Hlavní obsah

Česká televize měla na Silvestra největší sledovanost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Česká televize v poslední den roku 2011 převálcovala konkurenční programy a může se pochlubit, že k jejím obrazovkám zasedlo nejvíce lidí - 42,78 procenta všech, kteří ten večer televizi zapnuli. Právu to řekl mluvčí České televize Ladislav Šticha.

Foto: Profimedia.cz

Moderátor pořadu Všechnopárty Karel Šíp

Článek

Osm pořadů z nabídky ČT se umístilo mezi nejsledovanějšími programy toho večera.  Silvestrovské vydání Všechnopárty si nenechalo ujít 2,043 miliónu diváků, uvedla ČT.

Pořad se vysílal před desátou hodinou. Na konkurenční Nově v tu chvíli běžel film Ženy v pokušení, na Primě pořad Partička.

"Musím se přiznat, že jsem velmi překvapený, protože bych čekal, že diváci budou chtít na Silvestra nějakou megashow a ne téměř komorní sešlost se třemi hosty," komentoval pro ČT úspěch pořadu moderátor a držitel cen TýTý Karel Šíp. Do svého pořadu přizval jako hosta mj. Karla Gotta.

Za Všechnopárty se umístil pořad Do roka a do dna, který si nenechalo ujít 1,671 miliónu diváků. Na třetí příčce skončily Zázraky přírody, na něž se dívalo 1,509 miliónu diváků.

Všechny tyto pořady skončily co do počtu diváků s lepším výsledkem než nejúspěšnější silvestrovský program Novy, komedie S tebou mě baví svět. Tu si nenechalo ujít 1,22 miliónu diváků, což představuje podíl 32 procent. Zhruba stejně lidí vidělo i Silvestrovské Televizní noviny. Prima zatím data nezveřejnila, uvedla ČTK.

Anketa

Dívali jste se o silvestrovském večeru na televizi?
ano, nejvíc na Českou televizi
46,2 %
nejvíc na Novu
2 %
nejvíc na Primu
10,9 %
na jinou stanici
4,4 %
na televizi jsem se nedíval/a
36,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 30090 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Anděl Páně opět trhal rekordy

Televizní vánoční pohádka režiséra Jiřího Stracha Anděl Páně, kterou Česká televize z důvodu pohřbu Václava Havla vysílala místo 23. prosince až v pátek 30....

Výběr článků

Načítám