Hlavní obsah

Čechomor rozdává optimismus pijáckým songem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový videoklip skupiny Čechomor Pijácká z posledního studiového alba Radosti života skutečně rozdává radost. Zvláště po roce, kdy si do restauračních zařízení zašel málokdo.

Čechomor - Pijácká Video: archiv kapely

 
Článek

„Atmosféra při natáčení byla naprosto úžasná, všichni jsme byli rádi, že se zase můžeme vidět a zazpívat si spolu. Kvůli točenému pivu jsem ještě nikdy tak daleko nejel a byl jsem opravdu nadšený. Na tak malebnou hospodu se vyplatí si počkat,“  řekl Karel Holas z Čechomoru.

Foto: Pavel Rybníček

Čechomor v hospodě.

Klip natáčeli v Třebíči ve Vinohrádku nad Babou a coby komparz se k Čechomoru připojili herci ze spolku Ampulka a kapely Brtnický dostavník a Martina Pártlová.

„My, kteří jsme vzešli z hospodského hraní, jsme se cítili jako ryby ve vodě, respektive ve víně. Moc jsme se na to těšili a bylo to úžasný. V klipu jsme dovolili i kouřit, protože to je ta správná hospodská atmosféra, kterou už sice nezažijeme, ale která k těm radostem, možná až neřestem patří,“ dodal František Černý. Čechomor chce v blízké době vyrazit na letní turné.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám