Hlavní obsah

Bubeníci Groove Army: Royal Squad a houslista Pavel Šporcl ve skladbě Surprise

Právo, Jaroslav Špulák

Loni v listopadu se na koncertě v pražském Lucerna Music Baru sešla bubenická skupina Groove Army: Royal Squad a houslista Pavel Šporcl. Odehráli spolu mimo jiné instrumentální skladbu Surprise, ke které na místě vznikl koncertní videoklip. Na Novinkách.cz má premiéru.

Groove Army: Royal Squad a Pavel Šporcl v klipu k písni SurpriseVideo: archiv umělců

 
Článek

„Doprovázel jsem před lety Pavla Šporcla jako koncertní spoluhráč na turné k desce Sporcelain. Když se pak rozjela Groove Army, věnoval jsem se už jen se jí. V kontaktu jsme ale zůstali,“ řekl Tokhi, vedoucí Groove Army.

Groove Army: Royal Squad hrají pravidelně v Lucerna Music Baru a loni si jako hosta pozvali Pavla Šporcla. Vznikl tak speciální program a skladba Surprise, jejímž autorem je Šporcl, zazněla v koncertním bloku jako poslední.

„Surprise už byla v minulosti vydána jako Pavlův singl a z celé desky Sporcelain měla největší úspěch. Existuje k ní videoklip, který je bez Groove Army. Surprise, tedy Překvapení, se jmenuje proto, že je na konci alba a je svým pojetím velice taneční, čímž se vzdaluje od obvyklého Pavlova repertoáru. Domluvili jsme se, že k ní natočíme nový koncertní klip, ve kterém budeme účinkovat i my,“ vysvětlil Tokhi.

Režisérem klipu je Jakub Mahdal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám