Hlavní obsah

Bruce Willis v zajetí čísel: Red 2, Smrtonosná past 5, G.I. Joe 2

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bruce Willis se rozhodl točit samá pokračování. Již v únoru 2013 jde do kin pátý díl Smrtonosné pasti, tentokrát s titulem A Good Day to Die Hard. Pak v březnu G.I. Joe 2 a v srpnu se zase dočkáme komedie Red 2.

Foto: Profimedia.cz

Bruce Willis

Článek

Red byla akční komedie z roku 2010, kterou natočil Robert Schwentke a obsadil ji několika superhvězdami, jako jsou Bruce Willis, Morgan Freeman, Helen Mirrenová, John Malkovich či Richard Dreyfuss.

Druhý díl natáčí Dean Parisot a casting je snad ještě zářivější. Vedle Willise se postaví Anthony Hopkins a Catherine Zeta-Jonesová, vrátí se i John Malkovich a Helen Mirrenová.

Od Trojana k Willisovi

Pátá „smrtonoska“ odešle policistu jménem John McClane do Ruska. Zamotá se do mezinárodní aféry s mafií. Jeho syn Jack je spojen s útěkem mocného ruského bosse a otec bude muset přispěchat na pomoc, aby oba přežili. Natáčelo se samozřejmě v Rusku a režíroval to John Moore.

Ve vedlejších rolích uvidíme Mary Elizabeth Winsteadovou, Jaie Courtneyho, Patricka Stewarta či slavného německého herce Sebastiana Kocha, jenž je znám i v Česku díky roli v dramatu Ve stínu, kde exceluje vedle Ivana Trojana.

G.I. Joe

Jeví se více než pozoruhodné, že někoho napadlo natáčet pokračování filmu G.I. Joe, což byla podle recenzí v médiích i podle neoficiálních reakcí fanoušků na filmových webech slaboduchá slátanina.

Nejzajímavější na filmu je asi fakt, že se částečně odehrává v Praze a že se tam mihla česká modelka Karolína Kurková. „Spíše než hereckými dovednostmi okouzlovala vzhledem,“ napsal na webu diplomaticky jeden z jejích fanoušků. G.I. Joe 2: Odveta asi také nebude nic pro filmové fajnšmekry. V akčním sci-fi thrilleru režiséra Jona Chu si zahrají kromě Willise Channing Tatum, Ray Park, Dwayne Johnson, Elodie Yung, D.J. Cotrona a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám