Hlavní obsah

Britney Spearsová chystá duet s Eltonem Johnem

Bývalá popová princezna, americká zpěvačka Britney Spearsová a britský zpěvák Elton John spojili síly. Podle zahraničních médií pracují na nové verzi písně Eltona Johna Tiny Dancer z roku 1972. Výsledek by měl uzřít světlo světa během srpna.

Foto: ČTK

Zpěvačka Britney Spearsová se vrací na hudební scénu.

Článek

Poté, co se jí v listopadu 2021 podařilo soudně vymanit z otcova třináctiletého opatrovnictví, začala Spearsová nový život. Začátkem června si ona a její snoubenec, iránsko-americký model, trenér a herec Sam Asghari řekli „ano“. Svatba se konala v Thousand Oaks v Los Angeles a na seznamu pozvaných hostů byly kromě jiných Madonna, Donatella Versaceová nebo Drew Barrymoreová.

Podle informace magazínu People se chce Spearsová nyní věnovat hudbě. „V poslední době hodně mluví o své kariéře a návratu na pódia. V blízké budoucnosti chce dát svým fanouškům nové album,“ sdělil magazínu jeho zdroj.

Spearsová nedávno na Instagramu zveřejnila video s pozměněnou krátkou verzí svého hitu Baby One More Time. Přiznala, že na možnost znovu nahrát nějakou píseň čekala roky. Během soudem určeného opatrovnictví to prý nebylo možné. „Tak dlouho jsem s vámi nesdílela svůj hlas… Možná příliš dlouho,“ poznamenala v popisku zmíněného videa.

Poté se spojila s Eltonem Johnem a začala s ním pracovat na nové verzi jeho hitu Tiny Dancer. Jejich setkání se mělo uskutečnit 20. července v malém nahrávacím studiu v americkém Beverly Hills.

Zprávy o jejich spolupráci se objevily krátce poté, co zpěvačka zveřejnila na sociálních sítích záznam ze svého setkání s Taronem Egertonem, britským hercem, který ztvárnil Eltona Johna ve filmové biografii Rocketman.

Singl, na kterém Spearsová a Elton John v současné době pracují, má vyjít u společnosti Universal Music. Produkovat ho má Andrew Watt, který je známý ze spolupráce s Justinem Bieberem, Miley Cyrusovou, Pearl Jam či Ozzym Osbournem. Pokud se tak stane, pro americkou zpěvačku to bude první vydaná skladba po skončení opatrovnictví.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám