Hlavní obsah

Britney píše biografii, dostane za ni stejně jako Clinton

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život americké zpěvačky Britney Spearsové charakterizují strmé vzestupy i pády. Není proto divu, že podepsala smlouvu na 15 milionů dolarů za napsání své biografie. Informaci přinesla americká média.

Foto: ČTK/AP/zz/RE/Westcom/STAR MAX/IPx

Zpěvačka Britney Spearsová

Článek

Dohodla se s americkým vydavatelstvím Simon & Schuster. O spolupráci s ní stálo mnoho vydavatelských domů, ale nabídka společnosti Simon & Schuster se ukázala jako nejlepší.

Zpěvačka tak podepsala jednu z nejdražších smluv v historii vydavatelského trhu.

Stejnou částkou za knihu se mohl pochlubit například americký prezident Bill Clinton. Rekord však patří Michelle a Baracku Obamovým, kteří za dvě knihy dostali dohromady šedesát milionů dolarů. Vyšly u stejné společnosti, s jakou bude spolupracovat Spearsová.

Zpěvačka prý ve svých vzpomínkách popíše zákulisí své kariéry i komplikovaný soukromý život včetně událostí v posledních letech. K tomu, aby začala pracovat na biografii, ji nejspíš motivovala kniha její sestry Jamie Lynn nazvaná Things I Should Have Said (Věci, které bych měla říct), jež vyšla letos v lednu. Za to ji ostře napadla a prohlásila: „Kéž by ses podrobila výslechu na detektoru lži, aby lidi viděli, jak nehorázně lžeš.“

Podepsání smlouvy s vydavatelstvím Simon & Schuster může být začátkem nové činnosti Spearsové, která v listopadu znovu získala právo rozhodovat o svých záležitostech. Předtím byla třináct let v péči svého otce Jamieho kvůli psychiatrickým problémům.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám