Hlavní obsah

Blanchettová nebude partnerkou Indiana Jonese, má být "zlá"

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zahraniční servery opět objevily novinku týkající se dlouho očekávaného pokračování legendární dobrodružné série o Indiana Jonesovi. Jak jsme už dříve informovali, ve filmu hraje Harrison Ford a jeho partnerkou měla být Cate Blanchettová. Podle informací serveru MTV Movies Blog se ale zdá, že Cate bude tentokrát "zlá".

Článek

Herečka, které bylo dvanáct let, když v kině poprvé obdivovala neohroženého archeologa, vyloučila, že by se ve filmu líbala s Harrisonem Fordem. Tím padá teorie o partnerce. Na jiných serverech se objevily neoficiální informace o tom, že Blanchettová bude jeho soupeřem a má prý "něco společného s Rusy."   

Blanchettová prý v dětství milovala scénu, kdy "Indy" před spaním líbá Karen Allenovou. "Říkala jsem si, že až vyrostu, chtěla bych se vdát za muže jako je on, i kdyby měl usnout, poté co ho políbím," řekla serveru MTV.

Čtvrtý díl Indiana Jonese má jít do kin v roce 2008. Série o "Indym" byla jedním z největších trháků 80. let. Tehdy tato směsice oddechové akce, mystiky a střípků humoru zafungovala na diváky po celém světě. O tom, že se natočí čtvrtý díl, se spekulovalo dlouhá léta.

Ford mezitím zestárl, ale tvrdí, že ve filmu bude stejně akční jako dříve. Za projektem stojí i další stará známá jména: George Lucas a Steven Spielberg. Scénář napsal autor Jurského parku David Koepp.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám