Hlavní obsah

Big Brother porazil VyVolené, na Dobrou čtvrť ale nemá

Novinky, ATO - Mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odpočítávaný Big Brother se zvedá. Pořad podruhé od svého uvedení dokázal v přímém souboji porazit VyVolené. Ve středu se na něj dívalo 1,33 miliónu lidí, zatímco konkurenční reality show Primy sledovalo jen 1,16 miliónu lidí. Největší zájem ale vzbudil seriál České televize Dobrá čtvrť. Ten si vybralo 1,55 miliónu diváků.

Článek

Dobrá čtvrť slaví do svého uvedení na obrazovku velké úspěchy. Toto pondělí sice prohrála těsně s VyVolenými, když si ji vybralo o 25 tisíc diváků méně,  jinak však reality show Smyczkův seriál poráží a potvrzuje oblibu žánru. [celá zpráva]

Velký bratr byl po čtyřech týdnech na kolenou, už ho odpočítávali, ve večerním vysílání se od tohoto týdne objevuje jen dvakrát týdně, po většinu doby je uváděn později odpoledne a Lenka Hornová, která jej měla na starosti, musela svůj post opustit.  [celá zpráva]

Otřesený Big Brother se však dokázal postavit na nohy a dokonce rozdává rány. Ukázalo se to už v neděli, kdy byl s 1,7 miliónem diváků nejsledovanějším pořadem večera. Na VyVolené se tehdy dívalo jen 877 000 lidí, protože se kvůli přenosu Velké ceny v Brazílii F1 vysílali až od 22:20.

Ale nebyla to náhoda, ve středu Velký bratr úspěch zopakoval. Nova vsadila na agresivní propagaci, slibuje nečekaná vyloučení i šokující události, na které Leoš Mareš upozorňuje hned v úvodu večera.

Pohodu, která panovala v domě Velkého bratra, Nova s úspěchem rozbíjí, když tam dodává konfliktní osobnosti, jako je Oksana a možná i druhý David. Atmosféru rozvířil i návrat Filipa, který rozpálil Lenu natolik, že pro okolí začala být nesnesitelná, takže i o jejím osudu budou diváci hlasovat [celá zpráva].

Zdá se, že se role obracejí, VyVolení žádná dramata tento týden neslibují, věnují se charitě, což by je mohlo připravit o diváky. Lidé, kteří si vybírají tento typ pořadů, chtějí vidět vypjaté emoce a dramata, baží po krvi.

V úterý sice VyVolení vzbudili o něco větší zájem než ve státní svátek, ale dívalo se na ně jen 1,37 miliónu lidí, což bylo od 21. hodin nejvíc, ale jinak větší zájem vzbudila jak Rodinná pouta, tak nejsledovanější Ordinace v růžové zahradě s 1,4 miliónem lidí. A úterní zúčtování většinou sledovalo dost přes půldruhého miliónu lídí.  

Reklama

Výběr článků

Načítám