Hlavní obsah

Annie Lennox: Nejsem žádná dvacítka!

ČTK, Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zralá a životem zklamaná žena - takovým dojmem působí 48letá britská zpěvačka Annie Lennoxová na přebalu svého nového alba Bare. Annie se něj nechala vyfotografovat tak, jak se opravdu cítí - nenalíčená, bledá a se strhanými rysy.

Foto: www.busido.cz

Mistr Kinji Nakagawa při ukázce umění samurajů

Článek

Matce dvou dcer se sice umělecky stále daří, ale v jejím soukromí už to tak růžově nevypadá. Před třemi roky se po dvanáctiletém manželství rozvedla s filmovým producentem Uri Fruchtmannem a její předchozí manželství s příslušníkem hnutí Hare Kršna se rozpadlo už po roce.

Už třetí sólová deska "Už mám plné zuby toho být perfektně nalíčená a nechat si vzhled na fotografiích nechat vylepšovat počítačem," říká Annie. "Konečně bych chtěla všem ukázat, co a kdo opravdu jsem. Nejsem žádná dvacítka, ale zralá žena, které se nesplnila životní očekávání a která se teď obrací ke skutečně důležitým aspektům života," dodává podle zpravodajského serveru Ananova.

Její životní pocity odráží prý i nové album Bare, které by se na pultech mělo objevit počátkem června. Obsahuje 11 skladeb a po mimořádně úspěšných deskách Diva a Medusa je už třetím sólovým ženské poloviny poprockového dua Eurythmics, které se na výsluní popularity vyhřívalo v 80. a 90. letech 20. století.

Související témata:

Výběr článků

Načítám