Hlavní obsah

Anketu Tý Tý zahájí nominační večer na Nově

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Anketa TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější tváře obrazovky se přestěhovala na Novu. V sobotu večer bude zahájeno hlasování diváků, odvysíláním nominačního večera, na němž se představí jednotlivé kategorie. Anketa se letos poprvé vysílá na Nově.

Foto: archiv CBS Nakladatelství

Česko z nebe v Liberci

Článek

Během pořadu, který se natáčel před čtrnácti dny se diváci seznámí s jedenácti kategoriemi. Po skončení pořadu mohou diváci začít posílat zprávy SMS s hlasy pro své oblíbence v jednotlivých kategoriích.

Uzávěrka hlasování je 28. března, výjimkou je kategorie Objev roku, kde se může hlasovat jak SMS zprávami, tak telefonicky až do 2. dubna. Diváci zvyklí na hlasovací kupóny je najdou v Týdeníku Televize. Mediálním partnerem ankety je Právo.

Výsledky budou vyhlášeny na galavečeru 2. dubna, který bude přenášet Nova.

Objev roku

Večer se představí i adepti na ocenění v kategorii objev roku, do níž každá televize nominovala své tři začínající hvězdy. Nova navrhla Ondřeje Brzobohatého (Česko hledá SuperStar), Vojtěcha Kotka (Pojišťovna štěstí) a Zdeňka Novotného (Redakce). Prima poslala do boje Libora Boučka z Balírny a Tomáše Krejčíře se Zdeňkou Žádníkovou -Volencovou z Rodinných pout. ČT za svůj objev považuje Petra Lesáka (Vypadáš skvěle!), herečku Martu Issovou a moderátora Pomeranče Martina Zellera.

V průběhu pořadu bude uvedena další televizní osobnost do dvorany slávy, a to je jediné překvapení večera, které se předem neví.

11 kategorií - nově i seriál roku

Průvodce večera Josef Carda přivítá večer na jevišti zpravodaje CNN Tomáše Etzlera, který vyhlásí kategorii moderátor zpravodajských pořadů, publicistu Jefima Fištejna, jenž se ujal kategorie publicistických pořadů. Zpěvačka Eva Urbanová vyhlásí kategorii zpěváků, její kolega Štefan Margita má tu čest vyhlásit boj o zpěvačky.

Magdaléna Dietlová byla vybrána, aby představila letos novou kategorii seriál roku, zatímco Jiřina Bohdalová kategorii herců a Miroslav Donutil hereček. Uvidíme i Lucii Bílou, která vyhlásí kategorii moderátor soutěžních a zábavných pořadů či fotbalistu Pavla Kuku, jenž představí kategorii sportovní komentátor.

Klání o nejoblíbenější pořad uplynulého roku vyhlásí ze záznamu generální ředitelé všech tří celoplošných televizí u nás - Novy, Primy a České televize.

Anketa

Budete hlasovat v anketě Tý Tý?
Ano
33,3 %
Ne
53,8 %
Ještě nevím
12,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 342 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám