Hlavní obsah

Anděl Páně 2 má nový trailer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volné pokračování jedné z nejúspěšnějších českých pohádek Anděl Páně s Ivanem Trojanem a Jiřím Dvořákem v hlavních rolích má nový trailer. Podívejte se na záběry, které přijdou do kin již za měsíc.

Trailer k filmu Anděl Páně 2

 
Článek

V hlavních rolích příběhu se opět setkáme s andělem Petronelem a čertem Uriášem v podání Ivana Trojana a Jiřího Dvořáka. Kvůli jejich tahanici se jablko ze stromu Poznání zakutálí na Zemi. Petronel s Uriášem se tak ocitnou v malém českém městě v předvečer svátku svatého Mikuláše. Protože, jak pravil Bůh: „Jestli tady to jablko nebude do rána zpátky…“

A jak fungovala spolupráce „svaté trojice“ – Strach - Dvořák -Trojan? „Je taky krásný, že třeba chemie kluků se nezměnila vůbec. Naopak já bych řekl, že uzrála. Tehdy před těmi jedenácti lety to byl první film s Jirkou a s Ivanem a jsme za tu dobu natočili sedm nebo osm dalších titulů – Operaci Silver A, Ďáblovu lest, Ztracenou bránu,” dodává režisér Jiří Strach.

„Takže z nás tří vlastně vznikl takový triumvirát, kde na sebe absolutně slyšíme a jsme sehraní. Moje režie spočívá v tom, že já třeba řeknu po prvním jetí, po první klapce: „Ivane já bych chtěl..“  a on řekne: „Já vím..“ A to je prostě nevídaný. Jaká je spřízněnost duší, ale i názorů, na to, jak ten film má vypadat, co je vtipný, co bude bavit lidi a co baví nás a tak dále. Takže ta chemie uzrála a já si myslím, že tady, ve dvojce, se zhodnocuje to, co jsme natrénovali.“

Ve filmu Anděl Páně 2 uvidíme dále Aničku Čtvrtníčkovou,  Vicu Kerekes, Pavla Lišku, Stanislava Majera a Marka Taclíka, Bolka Polívku, Vojtu Dyka, Mariána Labudu a samozřejmě Jiřího Bartošku v roli Boha. V hvězdném nebi se sejde hvězdná sestava - Klára Issová, Lucie Bílá, Gabriela Osvaldová, Martin Huba, Jiřina Bohdalová nebo Veronika Žilková. Do kin Anděl Páně 2 vstoupí 1. prosince 2016.

Reklama

Výběr článků

Načítám