Hlavní obsah

Zloděj pobodal zaměstnance pražského autoservisu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neznámý muž tmavé pleti pobodal v pondělí odpoledne pracovníka pražského autoservisu na Bělohorské ulici. Napadený sedmašedesátiletý zaměstnanec vyrušil pachatele v okamžiku, kdy prohledával dílnu a zřejmě chtěl něco ukrást. Lupič vytáhl nůž a starého muže třikrát bodl, teprve pak se dal na útěk.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

"Na místo dorazilo několik policejních hlídek, které prohledávaly okolí autoservisu a přilehlé ulice, avšak s negativním výsledkem. Přivolaná záchranná služba poté převezla pobodaného muže do nemocnice, po ošetření byl propuštěn do domácího léčení," uvedla policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Hledaný útočník je muž ve věku mezi 20 až 30 lety, vysoký asi 185 centimetrů, štíhlé postavy. Má tmavou pleť a krátké tmavé kudrnaté vlasy. Na sobě měl tmavé oblečení.

Podle Rösslerové pachatel hovořil plynule česky, bez přízvuku. Jakékoliv informace k této osobě přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoliv policejní služebně.

Reklama

Výběr článků

Načítám