Hlavní obsah

Zloděj dostal od muže v parku dvě facky. Ten ho pak pronásledoval s mačetou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Za mřížemi skončil před několika dny zloděj z Břeclavska, který se specializoval na drobné krádeže. Osudným se mu stal střet s mužem, který mu dal facku. Zloděj jej pak pronásledoval s mačetou.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Policie informovala, že 46letý recidivista kradl převážně na Břeclavsku a Hodonínsku. V červenci například odcizil v baru v Břeclavi peněženku z volně odložené kabelky.

„O pár hodin později vnikl do zaparkovaného auta v ulici Národních Hrdinů a vzal doklady od vozidla a autorádio. Majiteli způsobil škodu asi patnáct set korun,“ dodala mluvčí policie Andrea Cejnková.

Zloděj se vrátil do prodejny v Tachově ve chvíli, kdy tam vyšetřovala kriminálka

Krimi

Policisté ho však viní i z výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. V parku v Hodoníně se totiž dostal do blíže nespecifikovaného konfliktu s mužem, od kterého následně dostal dvě facky.

„Podezřelého to rozzuřilo natolik, že z kalhot vytáhl mačetu, zvedl ji nad hlavu a začal muže s výhrůžkami nahánět,“ konstatovala mluvčí, aniž by přiblížila, co bylo příčinou konfliktu.

Nedaleko odtamtud stála policejní hlídka, která zasáhla a muže s mačetou spoutala. Muž již byl obviněn z několika trestných činů. Po obvinění skončil ve vazbě.

Reklama

Výběr článků

Načítám