Hlavní obsah

Zkouřený řidič neměl doklady, před strážníky klečel, nakonec se praštil do hlavy

Praha

Jízda bez dokladů, s několika zákazy řízení a marihuanou v sobě se nevyplatila dvaačtyřicetiletému muži v Praze. Marně si před strážníky klekal a prosil je, ať ho pustí, nepomohlo mu ani rozeběhnout se proti autu a praštit se do hlavy.

BEZ KOMENTÁŘE: Zadržený řidič si před hlídkou klekalVideo: Městská policie Praha, .

 
Článek

Ne úplně jistá jízda stříbrného volkswagenu v pražských Vysočanech byla pro strážníky důvodem k vyzvání jeho řidiče k zastavení. Řidič uposlechl hned, ale kontrole dokladů se podrobit odmítl. Naopak si před kontrolující strážníky klekl na zem a prosil je, aby ho nechali být, protože žádný řidičák nemá. Naopak následnou kontrolou hlídka zjistila, že má čtyři zákazy řízení.

Řidič byl u soudu kvůli svému zákazu řízení. Pak sedl do auta a odjel

Krimi

Strážníkům přišlo jeho chování poněkud podezřelé, tak ho podrobili testu na alkohol i další drogy. Zatímco testem na alkohol muž prošel, druhý test ukázal pozitivní výsledek na cannabis.

„Jakmile bylo potvrzeno, že je jeho chování ovlivněno návykovou látkou, začal křičet, že je konec, protože ho zavřou, že ale musí chodit do práce a živit dvě děti,“ popsala mluvčí pražské městské policie Irena Seifertová. „Pak se rozběhl proti svému autu a bouchl do něj hlavou,“ doplnila.

Aby si dále neubližoval, nasadili mu strážníci pouta. Následně si muže převzala k dalšímu šetření státní policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám